Welkom

Bij Bioprojet werken we al sinds 1982 aan het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen die tot een geheel nieuwe therapeutische klasse behoren. Ons doel: patiënten meer behandelopties geven en zo hun kwaliteit van leven verbeteren.

Bioprojet

Onze visie

Het duurzaam verbeteren van de levens van mensen met een (zeldzame) ziekte.

Om dit te bereiken richten we ons op innovaties en de ontwikkeling van geneesmiddelen die tot een volledig nieuwe therapeutische klasse behoren. Hiervoor werken we samen met onderzoekers, artsen en andere professionals in de gezondheidszorg wereldwijd.

Door ons onderzoek hebben patiënten met slaapstoornissen, aandoeningen aan het maag-darmstelsel en allergische aandoeningen meer alternatieven gekregen met kansen op een beter perspectief.

Bioprojet beschikt over een eigen research en development organisatie in Saint-Grégoire, nabij Rennes in Frankrijk. Dit stelt ons in staat producten zelfstandig te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Bioprojet Benelux NV is als filiaal opgericht in 2007 en brengt als bedrijf de producten van Bioprojet Pharma in de Benelux op de markt.

Meer weten over Bioprojet?

Onze expertises

Immunologie-Allergologie
Immunologie-Allergologie
Uw neus loopt, uw ogen prikken, u niest, u heeft een jeukende of zelfs een verstopte neus. Uw huid vertoont rode of roze, oppervlakkige, ronde, verheven plekken. Misschien hebt u een allergie: allergische rhinitis en/of urticaria (netelroos/galbulten).
LEES Meer
Neurologie
Neurologie
Narcolepsie is een slaapstoornis die gekenmerkt wordt door slaperigheid overdag, oncontroleerbare slaapaanvallen en in veel gevallen verlies van spierspanning (kataplexie).
LEES Meer
Gastro-enterologie
Gastro-enterologie
Moet u meerdere keren per dag dringend naar het toilet voor dunne en zachte ontlasting? Als dat het geval is, heeft u last van diarree.
LEES Meer